divendres, 1 de març del 2013

ULTIMA ETAPA ABR 2013!!

Avui ha tingut lloc la ultima i 6a etapa de l'ABR. Una etapa modificada des d'ahir degut a la neu caiguda en les últimes hores. El que havia de ser una contrarellotge ha sigut una etapa amb sortida n grup a les 11 h del matí. Primer ha sigut bastant rodador i amb pujada convertint.se en un sender preciós pel mig del bosc. Pedres molles, humides ...... però amb encant !! Les sensacions inicials han sigut bones podet mantenir un bon ritmet alt, en Tony ha caigut davant una pilona però no ha sigut res molt greu i ha pogut continuar pedalant. Un cop arribàvem a la part més alta, 1200 m+ i després de caminar una bona estona pel fang i la neu el Tony també ha tingut una petita avaria mecànica que també han pogut solucionar amb l'ajuda del Francesc Padró i en Hausman, MIL GRÀCIES nois !! Bé ja estem els dos damunt de la bici !! Som-hi !!! per un sender llarg, enfangat i molt relliscós iniciàvem el descens .....jo un parell de "xupades" de cadena .... continuem,.... enm trec les ulleres... perque no veig res de res....... enfrontem la part final, amb asfaltades i acabant els ultims 10 kms amb el dubte de si la cadena de la bici del Tony aguantaria. .... Els 8ens classificats, els germans Bohet ens portaven avantatja, crec que d'uns 10' aproximadament i els francesos que ens portaven 16' a la general havien trencat canvi i no sabiem si venien molt lluny o no... em sap greu per ells !!! Al final arribem 9ens en la etapa d'avui però ens hem classificat els 6ens !!! 


Ja podem dir que el Tony i jo ja som finishers d'una ABR 2013 molt dura, amb molt de nivell, amb condicions de terreny i meteorològiques ben desfavorables: pluja, aigua, neu, fang, fred ......i . un 6è lloc en categoria MIXED !! amb bon sabor de boca !!

Contenta i satisfeta, per les bones sensacions, per l'experiència, per haver superat la gran i dura carrera, pel resultat (us recordo que hi ha molt de nivell en una prova que es UCI), però sobretot per la bona companyia i gran company que he tingut, el Tony Perez......ja poden tremolar els seus rivals en les properes carreres, està molt però que molt fort !!!

Gràcies  a GAES i als sponsors que han fet possible aquest repte, al Tony per ser un gran company, a Raul de Doctore bike per la mecànica de la bici, al Jordi Carreras de +QueBICI per la fisio i a a tots els que ens heu animat aquests dies.... MIL GRÀCIES !!


Ara a recuperar-se i a preparar ben dur la propera carrera: LA TITAN DESERT by GAES.