dilluns, 26 de juliol del 2010

2a MISSATGERS DEL CISTER.

foto: Toni Morlans, BTT Francolí.

Ahir diumenge dia 25 tocava "relaxar-nos" de les competicions i ens vam apropar a l'Espluga de Francolí per participar en la 2a edició dels MISSATGERS DEL CISTER organitzada per BTT Espluga de Francoli.

De bon matí ja érem allí, el Robert, el Ramon, el Lluis i jo, fem un cafè per despertar-nos una mica mes....saludem i parlem amb cares conegudes! entre elles, la Sandra i el seu marit, el Joan i la Judith que va pedalar com una campiona!!

A les 8:30 sortida controlada fins al monestir de POBLET on l'Abad ens va "beneir" a tots els ciclistes....a mi em va anar bé perquè no vaig caure,.....jejejejeje.

Sortida forta, molt forta i amb molta pols on em quedo amb el segun grup. A partir de llavors vam seguir part de la ruta del cister (Poblet-Vallbona-Santescreus), gairebé tot pista + algun sender i alguna trialera fins Vallbona de les Monges on hi havia un punt de control per poder controlar el temps parcial....portàvem un xip!! Després va venir encara bastanta més pujada....sobretot un camí o GR ....que enfilava pit amunt!!!! Unes bones i tècniques trialeres de baixada i amb uns pedrots.... on vaig disfrutar molt i després de 2h 56' arribava a meta.

Molt bona organització i marcatge de la ruta...i també molt bona agilitat en l'envestidura del Cavaller Missatger (Garrido) i Dama missatgera (Santanyes) Que guapos que estaven!!

En quant a sensacions: Que bé es pedala sense autopressió!!!