dilluns, 14 de juny del 2010

STA MARIA DE PALAUTORDERA. COPA CATALANA.

foto: ocisport

Aquest cop tocava un desplaçament més curt i més aprop, a Sta Maria de Palautordera on es cel.lebrava cursa de copa catalana.

El dissabte, vam marxar a les 13:30, després de treballar pel matí i a les 15:00 ja érem a lloc. La temperatura molt agradable i feia un sol esplèndit; res comparat amb el mal temps que va fer durant tota la setmana, on era gairebe impossible realitzar un bon entrenament.

El circuit, rodador, molt ràpid i divertit per dins d'un parc del mateix poble estava en perfectes condicions tret d'algun petit tram enfangat.

Diumenge pel matí, el cel blau i ras van fer que les temperatures de primera hora fossin altes, com a mi m'agrada!!

Les 10:00 h, primera linea de sortida, aquest cop darrera dels juniors, tret de sortida,.....i aquest cop sortida dolenta, no podia calar ...mda!...recupero...tot el que puc...passem pel riu, unes tres o quatre noies peu a terra.....jolin......! tornem a pujar a la bici i torno a recuperar tot el temps perdut,....respiro fort, plat gran,.... apreto.....i comencem la primera pujada dura..... vaig adelantant amb precaució,.....fins posar-me en tercera posició, intentant recuperar una mica més però sense desconcentració ni descontrol.....així em vaig mantenir durant les 4 voltes.

Em vaig sentir molt satisfeta per la feina....no només per la tercera posició en el podi sinó per les bones sensacions en cursa i la progressió des de la fractura del canell a principis de temporada. Ara a continuar treballant i millorant!!