dilluns, 11 de gener del 2010

-6.

Si, si a -6º vam fer la sortida ahir. I es que després de tota la setmaneta, que si aigua, que si vent, que si neu, que si fred!! ahir ja no vaig voler excuses per sortir. Això si, el solet ens va acompanyar durant tota la sortida.
El senyor Robert, ( a veure si et compres la pulsereta i dorms una mica més !!!! jejejejeje) ens va fer llevar super d'hora, més aviat que les gallines i vam trobar-nos a les 7:15 per anar amb els cotxes fins a Balaguer i fer una sortideta des d'allí, ja que en aquella zona no hi havia els super- gruixos de neu acumulada com hi havia a la zona del Pla i les Garrigues. El curiós del cas, es que a Molle estàvem a -1º i a mesura que ens atansàvem a Balaguer amb el cotxe, el termòmetre va baixar fins a -6º.
La veritat es que anava el màxim de tapada, i no ho vaig passar tant malament com em pensava.
La sortida la vam fer sense gaires parades per no refredar-nos, i al final ens van sortir 50 km; Balaguer-Castelló de F.-Os de Balaguer-Les Avellanes-Vilanova de la Sal-St Llorenç-Gerb i Balaguer. Per aprofitar el solet que feia, em vaig muntar les rodes de carretera i vaig tornar fins a Molle pedalant!! 25 km més!!
He de dir que estic disfrutant a tope amb la nova Conor M9. Es comporta perfectament tant pujant, com baixant per trialeres on la estabilitat i el control són màxims. I que he dir de la forquilla SID Team ? n'estic enamorada!!! ahir la vaig afonar fins al tope!!