dilluns, 22 de desembre del 2008

DESAFIANT A LA BOIRA

Ahir ens vam curtir 3h:30min pedalant; en total 70 Km entre els camins i les boires de la plana, em sembla que no marxaran en uns quants dies; esperem que en siguin pocs i que no s'allarguin 2 o 3 setmanes com anys anteriors. Vam anar a buscar el sol i al final si que el vam veure, el vam trobar a dalt del monestir del Tallat. Com veieu a la foto, es veu la boira baixa cobrint totes les valls interiors, i es que estava tot ben gebrat!!!!

Segons en Tomàs Molina ens esperen uns dies de temperatura agradables a la majoria del territori català menys a les valls i planes de l'interior. Això ens suposa a tots els ciclistes residents a les planes de Lleida una superació personal. Qui és capaç de vestir-se? Et poses capes i més capes de roba de wind-tex, gore-tex o el que sigui però en el fons saps que després de superar 1h i 1/2 d'entreno ja no et notaràs els dits de la mà, ni els dits del peus, ni el nas, ni els quadriceps...no cal posar-te les ulleres perquè en 2 minuts ja no hi veuràs, la humitat convertida en gotes d'aigua et regalimarà des del casc, les pestanyes se't gebraran i arribarà un moment que pedalaràs per pedalar, no sabràs la força que estàs fent i només tindràs ganes d'arribar a casa i posar-te a la dutxa. A la dutxa? Bé, inclús l'aigua freda et dona la sensació de que es calenta.... val més esperar-te una estona que si no.... encara es pitjor.

Però tot i sapiguent això, dia rera dia tornes a sortir amb bici, amb carretera o amb btt, al final ja és igual...surts vestit de casa semblant qui sap que, amb el buff fins dalt a les orelles deixant a la vista només els ulls; la gent et mira al passar però passes de tot; fas el que més t'agrada, pedalar; és igual que faci fred o calor, que plogui o que nevi; només tens ganes de sortir i disfrutar!!!