dilluns, 3 de gener del 2011

Benvingut 2011.

Com començar bé el 2011? doncs pedalant!!! aquests dies hem gaudit de pedalades amb bones temperatures i bon clima. Ja que encara em quedaven dies de vacances els hem aprofitat de bona manera passant-los a Penyíscola. Quins canvis de temperatura!! Segur que els dies més freds de l'any els tenen ara....hi estàvem entre 8º de mínima i 18º de màxima el diumenge!!! Fora gore-tex, fora folres polars!!!
Ens vam instal.lar amb la AC al camping Azahar. Divendres vam gaudir de 90' de circuit d'aigües termals + massatge al finalitzar + té revitalitzant al salón Zen!! al balneari resort spa natura. Vam sortir super relaxats! Per la nit la feina va ser per arribar a les 12 campanades!!
Dissabte i diumenge vam pedalar per la serra d'Irta (parc natural), tot recordant els estius d'altres anys. Vam passar per la Torre Abadum, per Alcossebre, Torreblanca, La Font d'en Canes, el Pou del Moro, St Antoni, Sta Magdalena......
Com cada any toca fer valoracions personals del passat i pensar en el futur. Que demano pel 2011? No demano ni victòries, ni podis, ni trofeus, ni res de tot això.....només salut per poder viure el present, créixer interiorment i afrontar el que se'ns interposi al nostre davant.