dilluns, 15 d’octubre del 2012

Resum de les últimes setmanes.

Ja han passat molts dies de la última actualització del blog. No tinc perdó ..... je, je ,je.... o sigui que faré un breu resum de les últimes 7 setmanes.

Les primeres dues setmanes, post-luxació, van ser dures però com que sóc pacient... els dies van anar passant. No vaig estar de baixa, treballava i vaig començar la rehabilitació de l'espatlla. Les sessions anaven molt bé i el dolor va desaparéixer al cap de pocs dies. A poc a poc anava millorant podent moure bé l'articulació.  Durant tres setmanes més vaig avançar molt,  els exercicis eren cada vegada més durs i ja podia portar una vida més o menys "independent". Passades les 4 primeres setmanes vaig reempendre els entrenaments en carretera començant a sumar Km's sense deixar de banda la recuperació.

Actualment gairebé porto 1300 km's a les meves cames,  he retornat a agafar la btt, continuo al gimnàs i també he introduit la natació per reforçar!!!


Santuari del Tallat, sortida del  14-10-2012
Diuen que "no hay mal que por bien no venga".... o sigui que també he aprofitat aquestes setmanes per anar preparant els reptes de l'any vinent....Molta feina feta i molts detalls per preparar !!!

I per acabar, agraeixo a tots els patrocinadors i col.laboradors la seva ajuda durant aquest 2012. Moltíssimes gràcies a ells i a tots els que m'heu seguit i animat en tot moment!!!!!!!