dilluns, 26 de setembre del 2011

CAMPIONA de la POWERBAR MARATHON.

foto: Ocisport.
Ahir es disputava la segona i última prova de la Powerbar Marathon a Bonansa (Aragó). 
Després de ploure els dos últims dies per aquell territori sabíem que no hi hauria gaire fang ni aigua ja que el terreny estava molt sec de feia setmanes.
En la graella de sortida no hi havia les meves dues rivals directes en la general, Villar i Pacios, de manera que tot i el recorregut dur que se'm presentava vaig anar a gaudir-ne però sense "baixar la guàrdia" ja que per darrera venia la N. Espinosa i sempre he pensat que una carrera té un principi i un final, de manera que fins que no passes per meta no s'acaba. 
El circuit de 35 km's i doblat es presentava en forma de 8, havent de passar per Bonansa quatre vegades. Tret d'una baixada amb molta pedra, no presentava gaires dificultats tècniques però sempre has d'estar "alerta". Després de la primera pujada, vaig sàpiguer regular-me bé durant tots els quilòmetres següents, "reservant" una mica de forces per l'últim bucle.......però el Trayer és molt Trayter i va tant ràpid, que va passar per meta quan jo havia de finalitzar els últims 16 km's de manera que vaig acabar amb 50. La veritat és que em vaig quedar amb les"ganes" però mirant-ho fredament.....recuperaré millor i més ràpid pels campionats d'Espanya de Marató el proper 1 d'octubre a Paterna.
Amb aquest resultat he guanyat el campionat de la Powerbar Marathon (amb molts regalets inclosos) i és que a mi les terres aragoneses sempre em porten molta sort!!!!!!

Agraïr l'assistència a la Lurdes Torrescassana, que ens va avituallar. Gràcies!!!