divendres, 18 de març del 2011

ÚLTIMS MAILLOTS en venda!!!


Últims maillots de màniga curta al preu de 35 €. Si no us voleu quedar sense maillot de l'equip BASSELLA MC SEGRE CONOR poseu-vos en contacte ràpidament mcsegrebtt@hotmail.es
Últimes talles disponibles: M, L, XL, XXL.

dilluns, 14 de març del 2011

BANYOLES. Caiguda "tonta" - oportunitat desaprofitada

foto: Marta Viladoms

Per fi arribava la primera carrera de Copa Catalana i com ja es tradició 500 bikers es disposaven a demostrar les habilitats i forces adquirides durant tot l'hivern.
El dissabte va ploure tot el sant dia i pocs van ser els que van provar el circuit.
Diumenge va sortir el sol i feia un dia magnífic amb unes temperatures molt agradables. El circuit va quedar en unes condicions pèssimes degut al fang. A les 10 es donava la sortida de les fèmines....... i durant les dues primeres voltes em vaig trobar fenomenal de forces vigilant moltíssim en el terreny enfangat.....després de la segona volta vaig caure tontament passada la zona tècnica quedant-se trabada la roda del davant en un clot molt fondo i saltant per davant fent la voltereta i tot..... (després van posar un parell de lloses de pedra per que cap corredor no es fes mal ) de cop em vaig aixecar i vaig pujar a la bici però em notava un fort dolor al quadriceps de la cama esquerra. Quan feia força i sobretot quan caminava en tota la zona a peu veia les estrelles de manera que em vaig dedicar a acabar les dues voltes que em quedaven sense poder lluitar amb les meves rivals i obtenint una 7a posició.
Pel que fa a la resta de components de l'equip van fer una actuació molt bona!!! Sobretot el Miquel Llaudet quedant en 2a posició de m-40!! Felicitats Maikel!!!
La setmana que ve segur que molt millor a Madrid!!!