dimarts, 28 d’agost del 2012

PEDALS del CISTER FEMENÍ.

Una bona iniciativa per ajudar al ciclisme femení tenia lloc en dos caps de setmanes diferents. Per una banda els dies 17, 18 i 19 d'agost es feia la primera trobada de 10 noies que completarien amb èxit les tres dures però boniques jornades de btt de la ruta de la PEDALS del CISTER.
Per un altre costat els dies 24, 25 i 26 d'agost hi havia la segona trobada femenina on jo també hi era present.
Antic Balneari de Rocallaura.

En la primera etapa, un llarg recorregut amb 2000 m + i 70 kms estaven dividits en senders, trialeres, pistes, pujades llargues, baixades ràpides que eren superats per la Sandra, la Fàtima, la Gemma, la Txell, la Keti i jo. El monestir de Santescreus, la Serra de Comaverd, Montbrió de la Marca, Forés van ser només un tastet del "menú degustació" de la fantàstica ruta. L'aigua mineral i medicinal de Rocallaura ens ajudava a rehidratar-nos de la forta calor d'aquell dia. La piscina de l'Antic Balneari també va ser un excel.lent premi per totes nosaltres juntament amb el bon sopar, la bona companyia i les bones converses que posaven fi a la primera jornada. 

Les Tres Creus

L'Ada i la Beryl s'unien a nosaltres en la segona i tercera etapa. Rocallaura, el monestir de Vallbona de les Monges, Els Omells de Na Gaia, Senan, van ser els primers a donar-nos la benvinguda. El monestir de Poblet, amb la coneguda i dura pujada de La Pena, les Tres Creus, la Farena i Mont-Ral  ens van deleitar  les nostres retines amb una de les millors zones i vistes de la Serra de Prades. 

Però una inesperada i casual caiguda aigualia el bonic dia. La meva espatlla no va soportar el cop patint una luxació. Gràcies a totes: Gemma, Fàtima, Keti, Txell, Sandra, Ada, Beryl per ajudar-me en aquells moments, el dolor va ser molt més soportable. Espero que l'any que ve ho puguem repetir plegades, sense caigudes, je, je ,je ,je.....!! :)

Llegint "entre linees" : Es el moment de descansar i recuperar una intensa i llarga temporada plena de  satisfaccions personals i bons moments. El meu cos i la lesió necessiten l'energia per poder regenerar bé. Ho agrairé. Segur que em tornaré a aixecar amb més força que mai. M'espera un 2013 ple d'intensos i nous reptes!!! A per ells!!!