dimecres, 10 d’abril del 2013

3 HORES RESISTÈNCIA TEIÀ

El passat diumenge tenia lloc el 2n PREMI de 3 HORES RESISTÈNCIA de TEIÀ.

En un circuit de 3.5 kms i 150 m + més de 150 bikers en format individual o per parelles pedalariem en donar el màxim número de voltes possibles en 3 hores exactes. 

Per culpa del GPS del cotxe vam fer una mica tard i no vam poder donar la volta de reconeixement-escalfament. O sigui que la meva primera volta va ser la de "sucre"per poder anar coneixent cada raconet..... realment era un circuit molt semblant a copa catalana i buff!!! quant de temps feia  que no competia en aquest format (la única diferència es que has d'aguantar 3 hores en comptes d'1h i 1/2) :(
Foto: Rodamon cycling

Un circuit molt dur però al mateix temps molt maco, amb pujades molt dures i una mica empegaloses per les 29er (però es va poder aprofitar per fer sèries de força)i  de baixada tenia un tram reviradet ....genial per poder practicar una mica la tècnica.

O sigui que amb 11 voltes al circuit, (més que un tio-vivo) van sortir 40 kms i 1750 m de desnivell i em vaig conéixer cada racó, cada pedra, cada curva .....podent acabar 1a fèmina!!

Un 10 per l'organització!!
Foto: Europa press: amb en Marc Trayter (guanyador en categoria masculina)