dissabte, 29 de novembre del 2008

II MARXA BTT LES PEDRERES

Aquest diumenge vam anar tots a Arbeca a pedalar. Era la fira de Santa Caterina i els arbequins i arbequines van organitzar diferentes activitats, entre elles la II MARXA BTT LES PEDRERES.
La ruta francament va estar molt bé, menys per la confusió del marcatge del recorregut ja que ens vam trobar fletxes de tots els colors, rosa, groc, taronja...al final no sabies quina havies de seguir. Molts participants es van perdre i això va originar algun que altre conflicte ja que donaven premis als 3 primers classificats i.... bé, penso que a les marxes no s'haurien de donar premis als 3 primers/es ja que per això és una marxa i no una prova competitiva. Però bé, a vegades és confón.... El que no estic d'acord és amb el preu que van fer pagar, ni més ni menys que 15 € anticipada i 20 € el mateix dia. (Sort que jo estic federada que si no, 5 € més!!). Ho trobo excessiu, pel que van donar als avituallaments i per la bosseta d'obsequis que van regalar a tots els participants....Ja que tot això els hi regalen...l'unic l'esmorzar.... De manera que 15 € x 70 part (aprox) = 1050 €... (Imagineu-vos quin calaix altres tipus de marxes on hi ha 300 participants o més....hi ha molts clubs i entitats que cada any arreglen d'aquesta manera el balanç!!!! indignant!!!

PEDALANT PER UNA CAUSA SOLIDARIA


El passat diumenge, 22 de novembre vam pedalar per les contrades de l'Albagés. La marxa solidària per la MARATO DE TV3 organitzada per l'Ajuntament i el club ciclista Ateneu Garriguenc va ser perfecta, si, si , perfecta.... tots els diners recaudats van ser destinats per les investigacions de la fundació; de manera que vam pedalar per una causa justa.

En el recorregut no es va trobar ni 100 m plans, sinó que tot era una puja i baixa de veritat. Divertit i distret va ser el circuit; On també semblava una "copa del món" a veure qui podia arribar davant. Sort que el Sergi es va deixar les sabates de pedalar,.... que si no..... hagués tret fum a les rodes.


Aqui teniu les fotos.