dilluns, 4 d’octubre del 2010

Ultima carrera de l'any i podi!!

foto: Cris Mascarreras
foto: Marta Viladoms
foto: Noemi Cervera

El passat cap de setmana tenia lloc la ultima carrera de la temporada a Barcelona, a Montjuic.
El dissabte vam arribar juntament amb el Miquel, el Joan i el Lluis per poder fer el circuit. Gairebé vam donar un total de 4 voltes. Era un circuit no molt tècnic però si era ràpid i revirat, amb pujades curtes y de potencia. El dissabte per la tarda vam estar-nos per la zona de Montjuic on feien diverses activitats de l'Outdoor Series Experience i també vam anar al mercat medieval de Sants on vam comprar una mica per poder sopar. Vam fer un bon soparet a l'aire lliure on no hi va faltar de res per carregar-nos d'energia per l'endemà!!
Pel matí ens vam aixecar ben d'hora per esmorzar i preparar-ho tot bé.
Després del tret de sortida em col.loco en quarta posició. Encara he d'aprendre a controlar més els nervis en la primera volta ja que em fan cometre algun que altre error, la cadena em va tornar a caure per dins i vaig estar una bona estona per tornar-la al lloc. Després vaig poder recuperar la tercera posició. Vaig continuar a tope, la veritat és que durant les dues primeres voltes em vaig trobar molt bé. La última i quarta volta se'm va fer una mica llarga sobretot la última pujada on començava a tenir tremolins i algun avís de rampes a les cames......falta d'hidratació. Per fi vaig passar per meta en tercer lloc!!

La veritat és que després de la fractura de principis de temporada, les caigudes que he anat tenint (dos d'elles amb pèrdua de coneixement) i que m'han provocat la falta de confiança, els pocs quilòmetres (no he arribat als 6000) i les poques carreres, no puc demanar més que acabar l'any amb podi i amb bones sensacions per donar-ho tot l'any que ve, continuar aprenent, continuar millorant els punt febles i sobretot continuar superant els obstacles!!!
Agraeixo de tot cor a totes les persones properes i equip del MC Segre que m'han recolzat durant tot l'any, un any molt irregular i ple de dificultats. Gràcies a tots i a totes!!!