dimarts, 20 de setembre del 2011

Azuara Bike Maraton

El passat cap de setmana (i amb permís de l'equip de no anar a Calaf, son els millors!), vaig participar a l'Azuara Bike Maratón per poder preparar millor el campionat d'Espanya de Mx de Paterna del Campo el proper 1 d'octubre.
La veritat és que sempre que he anat en terres aragoneses a disputar alguna prova de BTT m'he sentit com a casa perquè et reben amb els braços oberts.
A primera hora del matí ja s'intuïa el fort vent que bufaria durant tota la jornada i així va ser....el cierzo ens va acompanyar durant tot el matí i en totes direccions, de manera que va endurir molt més la prova. Intentant no quedar-me sola, sempre vaig anar més o menys acompanyada durant tota la marxa. Al final van resultar, 96 kms en la terra més despoblada del país, passant camps a través, zones molt àrides, amb moltíssima pedra i de mal rodar, i també racons fantàstics, amb sendes marcades pedra a pedra, algun riu amb una cova tota il.luminada, i la última pujada va ser genial on havies d'aplicar força i tècnica a la vegada.
A l'arribar, un bon pernil, un trofeu i una cistella plena de productes de la zona. Gràcies Azuara Bike Maratón!!!