dilluns, 28 de desembre del 2009

EN VENDA!!Tot i que em sap greu, em venc les dues bicis ara que encara són noves i estan ben conservades. Scott Scale RC i Scott Cr1. Durant la temporada 2010 portaré la CONOR tant pels entrenaments de btt, carretera i competicions de manera que no val la pena conservar-les com a peces de museu.
Els qui seriosament estigueu interesats/des em podeu escriure a mercepetit2006@hotmail.com i us passaré més fotos i caracterísitques.

Sortida per l'Urgell.

Ahir diumenge no va faltar la sortida de rigor amb els amics. Aquesta vegada amb nova companyia; el Joan (Cusi), el Mikel i el Jordi (no hi ha qui els atrapi, a veure si se m'encomana algo!!!) juntament amb el Robert, el Lluís i jo vam sortir des de Mollerussa aprofitant el sol que ens va acompanyar durant tot el matí. El recorregut va ser : Mollerussa-Espluga Calva-Els Omells-Valbona de les Monges (parada obligatòria a fer el cafè) -Maldà-Belianes i Mollerussa. En total 58 km, uns 585 m de desnivell +, unes 3 hores aproximadament de btt i rialles moltes rialles.....