dimarts, 3 de juliol del 2012

PEDALS DE FOC NON STOP

Fa uns anys vaig compartir la PDF en 3 etapes i  amb els amics i mai hagués pensat que jo seria capaç de fer el recorregut non stop. Però la vida dona molts tombs i m'he adonat que no seria res sense aquests reptes. La PDF non stop em feia especial il.lusió i ja la tenia marcada en el meu calendari com un dels objectius principals de la temporada. Els entrenaments des de la Titan, passant pel Soplao i fins a la data els havia enfocat directament a la PDF, realitzant sortides molt llargues de BTT el diumenge.... i per fi, ja arribava el dia assenyalat.

Amb el cos una mica adormit, a les 5 del matí ja estava a la linea de sortida amb 230 participants més. Ho tenia tot planificat, els gels, les barretes, com afrontar la carrera........ i sempre, amb la incertesa i els dubtes del transcurs de la prova i del final de carrera. En els primers kms va costar arrancar el motor de les cames però sabia que quedava molt i molt per acabar i que calia controlar bé cada un dels detalls de la carrera:

  • Beure i alimentar-me bé durant tot el recorregut.
  • No donar-ho tot en les primeres pujades.
  • Pujar els ports, tal i com portava planificat amb el meu entrenador.
  • Guardar-me un "cartutxo" per la última pujada a Beret.
  • Mirar constantment el GPS per no perdre'm.
  • No arriscar baixant.

I logísticament puc dir que portava la millor assistència mecànica, d'avituallament i psicològica necessària:

El Lluís treient de les butxaques tots els envoltoris acumulats.
foto: Nuria Padrós

Gairebé tot va sortir tal i com portava planificat, dic gairebé, per què sempre hi ha petits errors a millorar.  No em conformo mai. Però puc dir que va ser una carrera increïble, que vaig disfrutar en cada un dels 216 kms i 5600 m +, sobretot des d'Espot fins a Vielha, que l'arribada primera a meta amb els meus pares i el Lluís esperant-me va ser molt emocionant!!! que l'ambient va ser espectacular, els paisatges guapíssims, els senders i trialeres brutals!!  i l'organització impecable..... un 10 en tot!!! Gràcies Pep per proposar-me aquesta nova aventura!!
El podi femení.
foto: Nuria Padrós.