dilluns, 4 de gener del 2010

SORTIDA per la SERRA

Ahir diumenge em llevo arrossegant la faringitis des de dimecres, i gairebé no em puc ni empassar l'aigua, refredada també però amb ganes de fer la "cabra"!! no em vui pas quedar a casa!!

Tocava sortida a tot gas per la Serra de Mollerussa. Petit altiplà ple de variants per muntar circuits tipus Copa Catalana. Qualsevol baixada vertical trillada per les motos, part de la zona d'entrenaments de motocross, i que no faltin els tobogans....serveix per posar al màxim les pulsacions i millorar la tècnica.

A les 8 en trobàvem tots, (Joan Perera, Miquel Llaudet, Jordi, Robert, Ramon, Isidre, Joan, Lluis, Sergi i jo ) i a amb un fred que pelava, a 1º concretament, vam anar a donar una volta, fent el Lluís i jo de sherpes, pel nostre territori,....jejejejeje....al final la volta va quedar de 15 km i 170 m de desnivell +. Vam acordar de fer 2 voltes a tot gasssssss!!

Aquí comença l'aventura.....sortim a fondo....jo davant de tots, jejejeje, va durar poc per això, sortida en pujada, ......arribem a un pla...... dos pujades més, curtes i explosives....baixada vertical, vertical que donava a una sèquia....ojo!!! aquí ja n'hi va haver algun que no la va baixar!!!jejejejeje....arribem al circuit de motocross, en una pujada a peu!!! je,je,je,... aquí ja anaven perduts!!! els indico el camí.... (el pròxim dia ho marcarem amb esprai!!), ohhhh!! se m'enganxa una d'aquelles "mates" seques al canvi del darrera.....paro a arreglar-ho.....continuo,.....les pulsacions als mil!! i es que de bon matí i degut a la infecció tenia 14 pulsacions més que de costum!!! arribem a un altre turó.... aquí si que n'hi va haver mooooolts que es van escapar de fer la baixada, una mica suicida però..... es podia fer.....!!! després d'una pujada llarga però on es rodava molt rapid arribem a la zona dels tobogans ......finalment passem per "meta" però aquí va ser la desbandada total!!!! jejejejeje,; tots parats..... i es que ja en van tindre prou amb una sola volta??? clar, van fer la primera volta als mil !!! je,je,je,je,... bé uns quants més vam fer una volta més sencera !!! Al final crec que vam disfrutar tots!!!
Fins la propera!!!