dimecres, 20 d’abril del 2011

2a prova OPEN ESPANYA MENORCA. I.... continuo disfrutant!!!!

baixant a tope!!!

Abans de sortir: concentració!

El passat cap de setmana ens tocava desplaçament a Menorca per competir en la 2a prova d'Open Espanya.
El circuit, dissenyat per l'ex-ciclista professional Ruth Moll, es presentava sense gaires dificultats tècniques, i sense gaire desnivell però si era un constant recorregut revirat enmig del bosc i gairebé 70% en sender amb alguns munts de pedres ....o sigui que tampoc era fàcil sinó que t'havies de concentrar-te en cada punt del circuit. La única gran dificultat tècnica era una baixada impressionant, molt inclinada i amb terra "suelta".
El dia de la carrera no vaig tenir gaire bona sortida, però si vaig poder anar seguint el grupet del davant al principi......a partir d'aquí va ser un "duel" amb la Cris. Vaig patir d'allò més seguint-la!!! Personalment vaig cometre alguns errors, i al final aquests errors es paguen......l'experiència es un grau.......però en general estic contenta més que pel resultat, 5a posició, per les bones sensacions......pel bon ritme.....per poder-me baixar la baixada......i sobretot per continuar disfrutant!!!!!!


Felicitar a la Ruth Moll i organitzadors de la segona prova per tot en general, pel circuit, pel personal sanitari present gairebé a tot arreu, pel bon marcatge........