diumenge, 3 de novembre del 2013

Després de 6 mesos.

ara peso una mica mes, jejejjeje

TINC BONES NOTÍCIES PER TOTHOM,
 JA HE COMENÇAT ELS ENTRENAMENTS PEL 2014!!


Quan tens un entrebanc et passen moltes coses pel cap ..... . Deixar la bici? doncs no us diré que no ho vaig pensar en els meus pitjors moments.....però també em vaig "obligar" a allunyar aquests mals pensaments. Qui no ha tingut dubtes a la vida? Davant del dubte sempre hi ha una resposta i moltes vegades és més ferma que abans. Vaig pensar en tot el que el ciclisme m'ha aportat durant els últims anys, en el personal i en l'esportiu, i la balança sempre es decantava cap al positiu de tot plegat i es que el got pot estar mig ple o mig buit, 6 mesos poden ser molt o poc, un túnel pot ser llarg o curt, el cel pot estar gris o només mig ennuvolat, les escales poden ser llargues o curtes .....la clau està en la forma de pensar. Ets el que penses i pensar positivament malgrat els entrebancs et dona una ventatja fonamental. Com diuen a les pel-licules,...."CORTE Y ACCIÓN"!!! Això és el que m'he dedicat a fer durant aquest temps, rodejar-me de pesones positives, evitar sobretot les negatives, rehabilitar, rehabilitar,,,,,, aprendre, gaudir i disfrutar del dia a dia.....sempre m'han dit que reculls el que sembres!!


bon entrenament amb la btt amb el santuari del Tallat al fons.

Objectius personals?

  • Intentar igualar o superar l'estat de forma d'abans de la caiguda, gaudint de la bici, i si els resultats arriben,.... millor que millor!!! i si no.... no passa res!!!
  • Promocionar el ciclisme femení. La veritat és que tenia coses pensades que no he pogut fer; i altres en les que no hi he pogut assistir.....queda pendent!!

Objectius esportius?

  • 5 curses 5 continents. Acabar les tres curses pendents: Àfrica, Àsia i Austràlia.
  • Campionat Espanya XCM, (Bike Maratón)
  • PEDALS DE FOC Non Stop.
  • I moltes altres a definir sobre la marxa!!!!

Agraiments?
  •  Sere breu, no m'hi caben!!!!jejeje. Sincerament i de tot cor, donar mil gràcies a totes les persones: Familia, amics, entitats o sponsors que m'han ajudat o m'ajuden d'alguna manera, en el personal i en l'esportiu.

A partir d'avui tornaré a donar la llauna publicant de manera regular, novetats, vivències i reflexcions de mi sobre les 2 rodes.