dilluns, 15 de juny del 2009

VALL DEL CORB!! Quina calor!!


Aquest diumenge toca "descansar" de competicions i ens dirigim a Vallfogona de Riucorb per pedalar en la 5a marxa que organitzen. Només arribar ja notem la calor sofocant que ens acompanyarà durant la resta del matí i es que ni més ni menys que 25º marcava el termòmetre a les 8h.

Ens disposem a la línia de sortida i ben endavant... perquè 600 participants van ser els inscrits. Només sortir, ja venia la primera pujada... que ens feia arribar a Guimerà.... baixem, tornem a pujar...sender, trialera, pista... bé, em trobo bé....bones pulsacions, bones sensacions....seguretat baixant...tornem a pujar....veig una cosa que brilla a la roda del davant, que és? una "chincheta"!!! que hi feia pel mig del bosc? bé, val més que no la tregui per si a cas!!! tornem a baixar...més pujada....Miro el la distància recorreguda i ja portava 35 km. Només queda 1 pujada, pista, trialera de baixada i arribem a Vallfogona.

En un obrir i tancar d'ulls ja havia acabat... i es que comparat amb les 5h de la Vall del Ges!! se'm va fer molt curta.

Al final van resultar 2h 06', 42 km i 960m de desnivell +.

Felicito a la organització perquè un cop més s'han superat amb nota de notable !!!