dilluns, 5 de juliol del 2010

PROVINCIALS DE LLEIDA A La Fatarrella.

Després d'uns quants anys sense proves d'Open ni provincials de BTT XC a Lleida, aquest any ens haviem de desplaçar a la Fatarrella (Tarragona) per decidir els campions de la provincia de cada categoria. Val més això que res.

foto: www.pinyofixo.com

Tot coincidint amb prova puntuable per l'Open Costa Daurada - Tarragona i provincials també de Tarragona uns 90 corredors/es ens aplegàvem a la Fatarrella.

A les 10:15 tenia lloc la sortida i la calor ja apretava!! Després dels durs entrenaments de la setmana les cames no estaven al 100% però jo vaig posar-hi les ganes i l'empenta per fer-ho bé. El circuit no era difícil, una primera pujada d'uns 250 m, dura, dura, marcava les diferències de cada categoria, tot seguit zones de pista, puja -baixa, i un últim tram de trialera empedrada molt xula!! Vaig sortir bé i vaig fer una carrera de menys a més, guardant-me una mica per la ultima volta i així poder-me proclamar CAMPIONA PROVINCIAL! Les sensacions van ser prou bones tot i no poder donar un puntet més com en anteriors carreres. Poc a poc vaig trobant-me millor.

foto: www.pinyofixo.com

foto de: Sr Jordi Vidal, Delegacio FCC Lleida.