dilluns, 27 de juliol del 2009

ELS MISSATGERS DEL CISTER, retorn a l'edat medieval.

Ahir diumenge vam fer un retorn a l'edat medieval durant mig matí. Vam arribar-nos a l'Espluga de Francoli per pedalar com a missatgers del cister des del monestir de Poblet passant per Vallbona de les Monges i arribant a l'Espluga de Francolí. La veritat es que no havia vist mai una "currada" tant gran en una marxa de btt. Els dorsals, anaven en una carpeteta de plastic transparent juntament amb el missatge amb un sobre lacrat de l'abat de Poblet i de l'abadessa de Vallbona de les Monges, a més a més per controlar els temps, hi havia codi de barres i tot. Al guanyador l'envestien com a Cavaller Missatger i a la guanyadora Dama missatgera 2009.
La sortida va ser controlada fins a Poblet. Allí, l'abat de Poblet ( el de veritat eh?) ens va beneir en el nom del pare, del fill i de l'esperit sant,....¿?!!!!! Arranca la pedalada no competitiva - copa del món..... i jo no em notava amb les millors sensacions després dels entrenaments durant la setmana xò m'era igual!! Només volia pedalar i passar-m'ho bé. En un tres i no res vam arribar a Vallbona de les Monges, allí control de pas. A partir d'aquí venia el plat fort de la ruta, trialeres i camins amb fort desnivell, la calor asfixiant, gent de control a tot arreu.... vam passar pel GR-175, part de la ruta del Cister..... la veritat es que estava bastant perillós.....però els cavalls dels missatgers van respondre i van arribar a bon fi sense pendre mal.

A l'arribada, ens vam tenir que esperar una bona estona fins que no van fer l'entrega de premis. Damunt d'un escenari em van "envestir" Dama missatgera 2009, em van donar una rica i fina túnica teixida pels millors sastres de la cort i elaborada exclusivament!!! ara ja me'n puc anar pels mercats medievals a fer malabars!!!! ja, ja, ja, ja , ja!!!


La veritat es que m'ho vaig passar genial!!!
A més a més em vaig emportar tres ampolles de cava de brut reserva, i una caixa plena de napolitanes de chocolata, llàstima que no me les pugui menjar, jejejejejejejejeje!!