divendres, 6 de maig del 2011

INFISPORT, d'EXCLUSIVE.


Des de principi de temporada que l'Erik Diaz d'Exclusive es va posar en contacte amb els integrants del meu equip, Bassella MC Segre Conor per ajudar-nos en la suplementació i complementació alimenticia amb els productes que ell representa de la gama d'Infisport. Des de bon començament i consultant totes i cada una de les característiques dels seus productes et venen ganes de provar-los. De moment els resultats són excel.lents.
Si parlem de les barretes ND3 sólido, doncs que he de dir? que sempre n'has de portar una, tant per entrenar com per competir. Té bon gust, no conté greixos i si hidrats de carboni d'absorció ràpida, glutamina, aminoacids ramificats, antioxidants......A mi em van salvar durant la última etapa de la VOLCAT 2011!!!
En quant als Gels Orals són els meus preferits per les carreres de XC. No et causen molèsties estomacals i a més a més et donen un plus de força. En la última carrera a Huelva, vaig resuscitar després de la primera volta gràcies al gel!!
També puc parlar molt bé de ND3. És el meu complement ideal per beure, tant per entrenar com per competir. No et dona més sed de la necessària, té molt bon gust i porta tots els complements necessaris com a recuperant energètic, desfatigant i antioxidant!
I si parlem de VOLTOM és el carbohidrat definitiu per ajudar a fer una carga de carbohidrats abans de l'esforç i també com a recuperant després.

Gràcies ERIK!

dilluns, 2 de maig del 2011

HUELVA, 3a prova Open Espanya.

foto: Almudena Fernandez

Aquest cap de setmana tocava desplaçament moooooooolt llarg a l'altra punta d'Espanya, a 1100 km, a Huelva, 3a prova de l'Open d'Espanya.
Les previsions meteorològiques no eren gens favorables, de manera que el dissabte no vam poder rodar gaire pel circuit ja que va ploure gairebé durant tot el dia.
En canvi, diumenge el clima ens va respectar durant tot el matí sense pluja, inclús feia caloreta i tot.
El circuit es presentava molt tècnic, però no difícil, això si, pujades moooolt inclinades i baixades espectaculars. El terreny, tenia molt "grip" o com n'hi diguin i la bici s'agafava molt i molt bé.
Les sensacions en la sortida no van ser del tot bones....la primera volta va ser fatal....com que no vaig sortir bé...em vaig quedar la 8a o així......i després vaig tenir una petita caiguda que va fer que encara em quedés més enrera, venint tots els cadets per darrera......i em va tocar remontar....fins a la 3a volta no em vaig col.locar 6a,.....no havia remontat mai tant.....espectacular!! després tenia opcions d'avançar alguna posició però vaig tenir un parell de "xupades" de cadena i també em va marxar cap enfora......i d'allò que diguem doncs ja em vaig ratllar amb la "m.....a" de la cadena i els dos plats. N'estic farta, em tornaré a posar els 3 plats que prou bé que anava.....són molts segons perduts que es converteixen en minuts en tonteries...que si una caiguda, que si la cadena, que si aquella curva que poso l'ancla, que si peu a terra, que si baixa de la bici, que si puja un altre cop......són defectes que he anat pulint amb el temps però encara els he de continuar millorant,.....de totes formes vaig disfrutar molt del circuit, cada vegada m'ho passo més bé en els circuits tècnics....jo sé que només fa un any enrera no ho hagués fet tant bé.....eeeei!!!!! que només és el meu 3r any competint!!!!!!!!