dimarts, 12 d’abril del 2011

2a prova CCI. CORRÓ D'AMUNT. Començo a disfrutar!!!!

En la foto podem veure tres integrants de l'equip CCC Polkowice entre elles la campiona del món 2010 Maja Wloszczowska

El passat cap de setmana 9 i 10 d'Abril ens vam desplaçar a Corró d'Amunt per participar en la 2a prova de copa catalana.
No tenia gaires bons records del circuit de fa 2 anys: el recordava molt tècnic, revirat, vaig patir molt i també vaig caure unes quantes vegades.
Quina diferència!!! I és que el dissabte pel matí fent el reconeixement del circuit vaig disfrutar molt, em va agradar moltíssim, i això que era més tècnic i hi havia més sender ratoner.
Sabia que en aquesta carrera patiria en quant a sensacions físiques, perquè durant la setmana no vaig descansar en quant a entrenaments i per rematar...... dissabte al matí allò de les dones grr!!!!!!
La CRI de dissabte tarda no em va anar bé, vaig posar peu a terra 3 cops i vaig xocar contra un arbre o sigui que al final vaig quedar en 7a posició.
En la cursa de diumenge em vaig proposar de donar el màxim de mi mateixa però per primera vegada de deixar els nervis fora de la cursa, no autopressionar-me i de gaudir del mtb. I així va ser!!!!
En la sortida em pesaven les cames i no vaig poder entrar amb el grup davanter,...a mesura que anaven passant els minuts em vaig anar trobant millor i vaig anar mantenint la posició no cometent errors. Vaig acabar en 6a posició fèmina èlit. Les sensacions físiques no van ser màximes (ja sabem el perquè) però les mentals van ser boníssimes..... i també es tracta d'això no?