dimecres, 23 de març del 2011

MADRID. CASA DEL CAMPO (2a part)


La festa es va acabar malament, molt malament....com molts de vosaltres sabeu amb un descuit meu em van robar la bici. Mal par...ts!!! Si els enxampo en aquells moments no sé el que els hi hauria fet!! de tot i més!!! només als que us ha passat el mateix sabeu les sensacions i els sentiments que se us generen en aquells moments......després d'anar a posar la denúncia vam arribar a les 22h de la nit a casa!! un viatge llarg, molt llarg!!

Dono les gràcies al Fernando Azlor, al David Berral i a CONOR per preocupar-se i trobar-me una solució ràpida al problema d'haver-me quedat sense mtb. Mil gràcies.
També he d'agraïr a tots els que heu aportat el vostre granet de sorra a difondre el robatori per les xarxes socials, qualsevol petita ajuda us l'agraeixo molt i molt.... l'esperança en recuperar-la, ni que sigui petita molt petita no es pot perdre mai.

CARACTERISTIQUES:
CONOR WRC CARBON RS XTR, talla 15", num ref HJ 2010/11/0317, asiento SELLE ITALIA color blanco, tija y manillar RICHEY SUPERLOGY, pedalier ROTOR AGILIS, horquilla ROCK SHOCK TEAM.

OPEN ESPANYA, MADRID. CASA DEL CAMPO. 1a part.

baixant la Cuesta de la muerte.

Arribavem a Casa del Campo de Madrid el dissabte al migdia. Després de trobar aparcament i canviar-nos vam anar a fer el circuit. No estava del tot marcat encara i hi havia algun tram inicial on dubtàvem una mica. El circuit es presentava molt ràpid, sense trams molt tècnics i això si amb les famoses: cuesta de la muerte, subida del teleferico, subida infernal,....buff com s'havia d'apretar els lloms!!
El diumenge, la cursa era a les 11h per tant podiem esmorzar a una hora més decent. Un cop arribat al circuit, calentament i cap a boxes! buff quin munt de noies!! entre elles les cracks espanyoles, la campiona belga, la campiona asiàtica.......bé, es dona la sortida, una sortida molt ràpida i on abans d'assumir els trams de pujada es rodava amb grup.....venen les primeres rampes inclinades i les supero bé, ve la pujada del teleférico i em quedo tapada i no queda més remei que fer-la a peu....a partir de llavors intentava no perdre la roda del grupet de noies del davant, ...llàstima que em quedava tapada en alguna pujada perquè em notava molt bé de forces per poder afrontar totes les rampes!! al final entro en 9a posició...a pocs segons de les 3 del meu davant.