dimarts, 29 de juny del 2010

SUPERPRESTIGI MASSI; OPEN ESP. PORT-AINÉ.

Foto: www.deporteintegral.com

El passat diumenge 27 de juny tenia lloc la ultima prova del Superprestigi Massi Open Espanya a Port-Ainé. Escenari magnífic a 2000 m d'altura, circuit de pur mtb, revirat, i gairebé igual als campionats de Catalunya del 2009.


Dissabte a la tarda vam arribar a la cota 2000 per poder donar un parell de voltes i memoritzar alguns punts del circuit, el qual em va agradar, 2 pujades dures, molt sender i un parell de baixades tècniques.


Diumenge, 10 h, tret de sortida, arranquem tots junts, femines, juniors, masters, cadets.....1a volta amb start-loop i una pujada dura, dura. Ja veia que les cames no m'anaven igual que en les ultimes carreres, no em feien mal, pero no sé perquè no podia apretar més,....intentava visualitzar les meves referencies i encara ho vaig fer durant la 1a volta i a partir de llavors ja les vaig perdre, intentava aguantar,...pero no podia exprimir-me al 100%...... no em vaig plantejar en cap moment abandonar, tot i que les sensacions no van ser gaire bones durant les properes voltes, no em feia mal res en concret,...... devia ser l'altitud.