divendres, 9 de novembre del 2012

I en les últimes setmanes........

Moltes novetats es preparen per la temporada vinent, i poc a poc us les aniré "desvetllant". Primer que tot anunciar els primers patrocinadors oficials de la temporada 2013: GIANT i CICLES JAUME PELEGRÍ. Gràcies a ells podré entrenar amb una bici de carretera que ja està en les meves mans i que a més a més ja porta uns quants kms d'estreno. Però lo millor està per arribar,.........la BTT. La Giant XTC Advanced 29".
He d'afegir també que després de 4 anys utilitzant el mateix potenciómetre, m'he passat a POWERTAP, el millor sistema de medició de potència amb la millor relació qualitat - preu; gràcies a aquest medidor he fet un salt de qualitat en els entrenaments podent-los analitzar minuciosament bé i sense marges d'error. Això si, cada dia d'entrenament es com si passessis per la "máquina de la verdad"..... no menteix, si estàs bé, bé i si no no.......

El dilluns dia 5 de novembre vàrem visitar amb en Pep Vega de Pedales del Mundo, les instal.lacions de la Fundació per l'Esclerosi Múltiple a Lleida. Una fundació formada per molts bons professionals i un gran equip humà. El motiu de la visita va ser totalment solidària i a favor d'una bona causa. Vaig donar la meitat del premi que vaig guanyar a la PDF Non Stop del passat mes de juny a aquesta Fundació vinculada i molt activa, sempre per millorar la qualitat cap als seus pacients.


amb l'Annabel, en Pep Vega i en Josep Ma.

Sense deixar de banda els entrenaments i malgrat el mal temps, he anat acumulant força kms en la primera fase de la temporada tot mirant cap als primers objectius del pròxim any!!! Tot s'apropa!! Comença el compte enrera!!


Amb la bici "tunejada".....






4 comentaris:

Txarly ha dit...

Suerte Merce en tu nueva temporada. Este año es el tuyo.
Un saludo.

Clara ha dit...

Ostres Merçè, no saps com t'admiro, com esportista però encara mes com persona i al gest de compartir al teu premi de la pedals es un punt mes al teu favor..Espero i desitjo de tot cor que puguis realitzar als teus reptes i sempre amb aquet gran somriure, avia'm si coincidint i ens fem una foto, per tindre un bon record :-)

Mercè Petit ha dit...

Gracias Txarly!

Gracies Clara!!

Salvador (http://amistadciclismoyvida.blogspot.com ha dit...

¡¡¡Vaya fiera!!!; suerte. Mercè.