dilluns, 2 de maig de 2011

HUELVA, 3a prova Open Espanya.

foto: Almudena Fernandez

Aquest cap de setmana tocava desplaçament moooooooolt llarg a l'altra punta d'Espanya, a 1100 km, a Huelva, 3a prova de l'Open d'Espanya.
Les previsions meteorològiques no eren gens favorables, de manera que el dissabte no vam poder rodar gaire pel circuit ja que va ploure gairebé durant tot el dia.
En canvi, diumenge el clima ens va respectar durant tot el matí sense pluja, inclús feia caloreta i tot.
El circuit es presentava molt tècnic, però no difícil, això si, pujades moooolt inclinades i baixades espectaculars. El terreny, tenia molt "grip" o com n'hi diguin i la bici s'agafava molt i molt bé.
Les sensacions en la sortida no van ser del tot bones....la primera volta va ser fatal....com que no vaig sortir bé...em vaig quedar la 8a o així......i després vaig tenir una petita caiguda que va fer que encara em quedés més enrera, venint tots els cadets per darrera......i em va tocar remontar....fins a la 3a volta no em vaig col.locar 6a,.....no havia remontat mai tant.....espectacular!! després tenia opcions d'avançar alguna posició però vaig tenir un parell de "xupades" de cadena i també em va marxar cap enfora......i d'allò que diguem doncs ja em vaig ratllar amb la "m.....a" de la cadena i els dos plats. N'estic farta, em tornaré a posar els 3 plats que prou bé que anava.....són molts segons perduts que es converteixen en minuts en tonteries...que si una caiguda, que si la cadena, que si aquella curva que poso l'ancla, que si peu a terra, que si baixa de la bici, que si puja un altre cop......són defectes que he anat pulint amb el temps però encara els he de continuar millorant,.....de totes formes vaig disfrutar molt del circuit, cada vegada m'ho passo més bé en els circuits tècnics....jo sé que només fa un any enrera no ho hagués fet tant bé.....eeeei!!!!! que només és el meu 3r any competint!!!!!!!!

2 comentaris:

Txarly ha dit...

Eso es bueno Mercè, que disfrutes del recorrido y de las sensaciones. Pronto volveran a llegar las alegrias.
Salud y pedales.

Clara ha dit...

Ets ets buf ja no se que dir ja ja ens veiem a la Vall de Lord, que segur pujas al podium