dilluns, 19 d’abril del 2010

FLIX!!!

foto by NOE

Després de 70 dies fora de combat i segons la fisioterapeuta i el trauma amb temps rècord de super-recuperació de la fractura....he tornat a la competició!!! Com anyorava l'ambientillo, els nervis, les rivals,....els companys d'equip....les bromes, però sobretot anyorava estar pedalant, estar competint, estar allí. Molt lluny d'un pic de forma i després de reempendre els entrenaments fa 2 setmanes, els meus objectius per aquesta carrera eren els de començar agafar ritmillo i xispa poc a poc, confiança en les baixades i sobretot el concentrar-me en tots i cadascun dels quilometres....o sigui que els resultats van ser els esperats, el canell es va comportar perfectament i això es el més important per mi!! em tocarà treballar moooooolt i moooooolt perquè el nivell està altííssssiiiiimmmm!

6 comentaris:

Noe SLopes ha dit...

Ánimos!!! Ahora que ya estas lista para volver, ya veras como pronto recuperar tu pico de forma.
Un saludo y hasta la proxima!!

Anònim ha dit...

Bueno ja s'ha acabat la tranquilitat pels camins del Pla.

Clara ha dit...

M'alegro molt molt que ja estiguis de nou en parrilla, de fet vas fer una cursa molt bona i mes encara desprès de tot el temps que has estat de baixa. mica en mica tornaràs estar davant..

Una forta abraçada i a continuar pedalejant

Txarly ha dit...

Enhorabuena por tu recuperación, ahora toca entrenar duro, pero sin prisas y cumpliendo tus objetivos.

Mucha suerte.

Carlos.

Marta ha dit...

Nena moltes felicitats! Per flipar la carrera que vas fer, després de tants dies parada, potser lluny d'on et tocaria estar, però tampoc tant eh!

A seguir entrenant a tope i en 4 dies estas al teu lloc!

Mercè Petit ha dit...

Gràcies un altre cop a tots/es pels ànims!!

Una abraçada i ens veiem a la propera!!