dilluns, 5 de juliol del 2010

PROVINCIALS DE LLEIDA A La Fatarrella.

Després d'uns quants anys sense proves d'Open ni provincials de BTT XC a Lleida, aquest any ens haviem de desplaçar a la Fatarrella (Tarragona) per decidir els campions de la provincia de cada categoria. Val més això que res.

foto: www.pinyofixo.com

Tot coincidint amb prova puntuable per l'Open Costa Daurada - Tarragona i provincials també de Tarragona uns 90 corredors/es ens aplegàvem a la Fatarrella.

A les 10:15 tenia lloc la sortida i la calor ja apretava!! Després dels durs entrenaments de la setmana les cames no estaven al 100% però jo vaig posar-hi les ganes i l'empenta per fer-ho bé. El circuit no era difícil, una primera pujada d'uns 250 m, dura, dura, marcava les diferències de cada categoria, tot seguit zones de pista, puja -baixa, i un últim tram de trialera empedrada molt xula!! Vaig sortir bé i vaig fer una carrera de menys a més, guardant-me una mica per la ultima volta i així poder-me proclamar CAMPIONA PROVINCIAL! Les sensacions van ser prou bones tot i no poder donar un puntet més com en anteriors carreres. Poc a poc vaig trobant-me millor.

foto: www.pinyofixo.com

foto de: Sr Jordi Vidal, Delegacio FCC Lleida.

4 comentaris:

Clara ha dit...

Puf que comencin a tremolar las rivals de Copa Catalana, que estes molt forta...Molt de gas Campionat Espanya

Anònim ha dit...

Felicitats petita, a veure quant podem fer una sortideta junts. Dissabte ja me les tindre amb el teu home jejeje

betty ha dit...

Moltes Felicitats!!!!!! Doncs el podi ja el tens aquí. Moltes gràcies pel teu comentari. I ja estic decidida a fer un primer debut a una cursa XC. Potser la de Calaf, aprofitant que està al costat de casa?
Fins el setembre. Espero no cantar molt!!!! jajaj

Mercè Petit ha dit...

Clara; tremolar, hem de tremolar tots i totes perquè el nivell en general està molt i molt alt.

Robert; us desitjo bona sort per la VIPEXTREM de dissabte; en compte!! són moltes hores de resistència i la calor apreta.

Betty; me n'alegro que hagis pres aquesta decisió.

Ens veiem!!!