dilluns, 1 de febrer del 2010

STAGE per la BARONIA DE RIALB.

Cap de setmana de convivència amb els nous companys d'equip per la Baronia de Rialb.
Tot va començar el dissabte pel matí, ben d'hora ens vam reunir tots a Ponts per dirigir-nos a la fantàstica casa rural CASO NOU situada al costat del pantà de Rialb. El David, l'Oscar, el Joan, el Lluís i jo i finalment amb el que seria el nostre sherpa de la zona, el Mariano. Un cop arribem a la casa rural, ens donen la roba de competició, xulíssima!! i la resta de material per la temporada 2010. Sobre les 11 h del matí agafem les màquines, i comencem a pedalar seguint al nostre guia, (bé..... intentant-lo seguir).... ruta molt maca, per pistes molt tranquiles i trencacames de 50 km, 3 h i 1200 m de desnivell +,....... i també no se quants kilos de fang a les rodes,..... Ens dutxem, canviem i tots cap a dinar!! quina gana!!
Per la tarda,....arriba el Puigpinós......descans i relax....rialles, partida inacabada de parxís.....un bon soparet.......un bon foc a terra.......i a dormir d'hora s'ha dit!!
Diumenge pel matí, esmorzem i tornem a fer rutilla de mtb per la zona, aquest cop el nostre guia seria el Puigpinós. Ruta de 2h....970 m de desnivell + i 30 km.
No m'extranya que els de la zona estiguin tant forts!! amb tanta pujada!!




Resumint, han sigut dos dies en el que hem disfrutat i gaudit de la btt però sobretot de la bona companyia dels nous companys!!