dimecres, 10 de febrer del 2010

MIL GRÀCIES.

Estic molt agraida pel recolzament de tots vosaltres, als que m'heu trucat, als que m'heu escrit missatges de suport i a tota la familia.
Només puc dir: MIL GRÀCIES a tots!!!

dilluns, 8 de febrer del 2010

Moments baixos.



Ahir, amb molt bones sensacions, i participant a la carrera del gran campionat btt de la Selva, a Vilobí, em vaig fracturar el canell, concretament el radi de la mà esquerra. No parlaré de la carrera, ni de com va ser,....ja he analitzat prou la situació, la caiguda i el precís instant.....i tenint la moral per terra en aquests moments m'he d'agafar allà on sigui per treure les forces necessàries intentant buscar el positiu de tot plegat.....sent molt difícil però......

A 40 dies de la 1a carrera a Banyoles, he de portar el braç enguixat durant 1 mes.....ho sigui que la soldadura ha de seguir el seu curs natural i no s'hi pot fer res més.

Espero poder pujar als rodillos el més aviat possible i és que a partir d'uns dies seran els meus millors amics per un bon temps.

Agraeixo a totes les persones, des de la gent de l'organització, els de l'ambulància, el 061, els professionals de l'Hospital de Sta Caterina de Salt pero sobretot al Miquel Llaudet i al Joan Perera per fer-me costat en aquells moments......Gràcies nois!
També agraeixo el suport per part de Moto Club Segre, Fernando, David.....gràcies.....per ser grans persones.