dimarts, 24 de febrer del 2009

NOU EQUIP!!

Ja fa uns mesos que quatre "bojos" de les dues rodes de la zona de Ponent ens vam engrescar en formar un equip de btt per competir a totes les curses de la COPA CATALANA del 2009. La iniciativa es va presentar per poder anar tots junts, buscar sponsors, portar la mateixa equipació i sens dubte, passar-nos-ho bé.
Sense cap objectiu en concret, sense res a perdre, sinó que ho tenim tot per aprendre. Aprendre de totes les curses, de tots els circuits, dels viatges, de tothom, dels pro's i no tant pro's, de les anècdotes, de les petites caigudes, de portar el patiment al límit, de nosaltres mateixos, però sobretot, de la paciència i comprensió de les nostres parelles; sense elles això tampoc seria possible.



Integrants de l'equip:



ANDREU SEGURA JOVELLS, èlit. (Castelldans).
JOAN PERERA QUINTANA, màster 30. (Arbeca).
SERGI LLANES VALLS, màster 30. (Castellnou de Seana).
MERCÈ PETIT LLOP, fèmina èlit. (Mollerussa)



L'equip VIVERS JAUME PELEGRÍ, formarà part del Club Unio Cicloesportiva Mollerussa que juntament amb MC Segre - Bassella, Reale - Ara Lleida i CC Terres de Lleida, els de la provincia Lleidatana ens deixarem més que veure!!!

dilluns, 23 de febrer del 2009

1a MARXA CERVERA

La penya ciclista de CERVERA, cel.lebrava el seu 25è aniversari amb l'organització de la 1a marxa amb BTT de la Segarra.
A les 8h del matí ja estàvem tots allí per recollir els dorsals, saludar a tota la gent coneguda i preparar-nos per la sortida.
A les 9h es donava el tret de sortida i després d'una baixada controlada pel mig de Cervera, ens endinsàvem pels camins i corriols de la Segarra. Les sensacions no eren tan bones com algun que altre diumenge però a menys de 15 dies per Banyoles, volia portar i aguantar al màxim les pulsacions. Tot anava bé, quan teniem al mig del camí un toll ple d'aigua i fang..... i "dreta.....esquerra",.... bé, jejeje, vaig anar a parar a la part més fonda, "La llei de Murphy", com sempre, ja m'havia embrutat de cap a peus, es que no acabo mai neta!!! Després de la primera pujada ja ens endinsàvem pels primers corriols i trialeres, intentant no perdre temps tocava el menys possible els frens però no em notava còmoda baixant, tornava a portar massa pressió a les rodes....!!! a partir d'ara sempre examinaré acuradament la pressió abans de sortir.
Podriem dir que no hi havia trialeres "xungues" però si corriols i senders tècnics on l'agilitat en ells era primordial per guanyar temps. Diguem que gairebé el 40% del circuit era sender; Després d'un parell de caigudes "tontes" d'aquelles que gairebé estava parada, tenia un dolor en el genoll dret que podia anar aguantant però que m'impedia donar la màxima força als pedals i en els trams a peu pitjor encara.... però bé, en definitiva va ser un dia esplèndit, i felicito a tots els meus companys per la bona cursa realitzada, (ells ja se la coneixeien, jejejejejejejejejeje).
El genoll, avui dilluns, ja està gairebé perfecte després d'aplicar crema Voltaren i gel fred. Menys mal.