dimarts, 29 de juny de 2010

SUPERPRESTIGI MASSI; OPEN ESP. PORT-AINÉ.

Foto: www.deporteintegral.com

El passat diumenge 27 de juny tenia lloc la ultima prova del Superprestigi Massi Open Espanya a Port-Ainé. Escenari magnífic a 2000 m d'altura, circuit de pur mtb, revirat, i gairebé igual als campionats de Catalunya del 2009.


Dissabte a la tarda vam arribar a la cota 2000 per poder donar un parell de voltes i memoritzar alguns punts del circuit, el qual em va agradar, 2 pujades dures, molt sender i un parell de baixades tècniques.


Diumenge, 10 h, tret de sortida, arranquem tots junts, femines, juniors, masters, cadets.....1a volta amb start-loop i una pujada dura, dura. Ja veia que les cames no m'anaven igual que en les ultimes carreres, no em feien mal, pero no sé perquè no podia apretar més,....intentava visualitzar les meves referencies i encara ho vaig fer durant la 1a volta i a partir de llavors ja les vaig perdre, intentava aguantar,...pero no podia exprimir-me al 100%...... no em vaig plantejar en cap moment abandonar, tot i que les sensacions no van ser gaire bones durant les properes voltes, no em feia mal res en concret,...... devia ser l'altitud.

2 comentaris:

betty ha dit...

hola merce!!!! El resultat no està gens malament tot i no tenir bones sensacions. He tret el teu blog através del de la noe, i fa unes setmanes k estic seguint les teves cròniques. Através d´ elles he pensat em faria gràcia apuntar-me un dia a una cursa d´ aquestes xc. No tinc experiència en recorreguts curts ni en la velocitat k s´ imposa, però tot és començar. Em podries recomanar alguna xc propera bona per iniciar_me? Gràcies!!! Et seguiré llegint pk noies com tú i la noe feu k les fèmines ens anim cada cop més en aquest esport.

Betty(wwww.bikeapeu.blogspot.com)

Mercè Petit ha dit...

Hola Betty; Com has dit tu tot es començar. Tots i totes hem tingut una primera carrera, una primera decepció, una primera satisfacció, una primera victòria....jo primer feia marxes de BTT, i cada cop m'agradava més la superació personal.... i un dia em vaig decidir i vaig anar als campionats absoluts de Catalunya, 2008. Vaig quedar la ultima però això no m'importava....vaig veure que em quedava molt i molt per millorar...i anar retallant les diferències de temps i fins a la data d'avui....el meu objectiu continua sent, atantsar-me, més i més i més....al podi i .....aconseguir el podi.
Per començar, qualsevol marxa és bona..i tot seguit, algun open de la provincia,....copa catalana i amunt!! salut i pedals!!