dimecres, 30 d’abril del 2008

LA DONA DE FERRO




El passat diumenge 27 d'abril va tenir lloc la segona edició de LA DONA DE FERRO.
Després de passar-nos mesos preparant l'event va arribar el dia esperat. Preparar una marxa és força complexe, si vols que tot surti excel.lent és clar, des de la troballa d'empreses col.laboradores... fins a concretar els detalls dels controls del recorregut.... hi ha molts passos a seguir. Al final tot va surtir bé, sempre hi ha detalls a millorar; sóc molt exigent.
130 noies vingudes d'arreu de CATALUNYA van participar-hi podent escollir entre un recorregut popular de 17 Km, i dos més de 39 i 54 Km. Totes estaven molt contentes de poder pedalar al costat de noies i no haver de sentir segons quins comentaris.
La sortida va estar imposada per la rapidesa de Mireia Santesmasses i Mariona Catedra, em van fer suar!! Bé, suposo que gràcies a elles vaig poder comprovar fins on era capaç d'arribar. Al final velocitat mitjana de 23.5 Km/h, mitja de pulsacions de 177/min... tercera al podi.

Bé, però la finalitat de tot això no és la classificació, sinó que és la de passar un dia gaudint de la natura, la BTT i de noves amistats.