dilluns, 10 de maig del 2010

Superprestigio Massi Vall del Lord

foto by CLARA


El passat cap de setmana tocava doble competició a la Vall del Lord. Dissabte per la tarda CRI i el diumenge cursa Open d'Espanya coincidint amb Copa Catalana.




El circuit de St Llorens de Morunys, no és un circuit dels que a mi m'agraden ja que es molt tècnic però es el que hi ha i tot i que no estic encara "en forma" que diguem, vaig anar-hi per enfrontar-m'hi.




La CRI del dissabte em va anar fatal.....4 vegades peu a terra, 1 caiguda.... en fi....ja està feta. En quant a la carrera d'ahir diumenge, si el circuit ja era dur de per si encara es va endurir més amb la pluja caiguda durant el matí o sigui que va ser una cursa on les caigudes van ser també protagonistes. Només sortir, caiguda a la passarel.la de fusta....em vaig aixecar de seguida, vaig començar a pedalar però després de quedar-me la última vaig tenir que pedalar d'allò més per poder agafar-les.....fins al final de la pujada de l'start loop!! Després ja venien els juniors pel darrera....coincidint amb el sender....on intentant adelantar a la Mar Sancho, vaig caure per l'espona, jo, bici.....amunt!! un altra vegada.......buah!! ja m'han tornat a passar....torna a remuntar.....quina mda! passem per meta.....queden 2 voltes......on no em vaig trobar còmoda en cap moment....males sensacions....poca destresa tècnica......una altra caiguda més.....i un frec a frec entre la Nuria Espinosa, la Clara Soms, la Mar Sancho...i ...una mexicana. Al final vaig arribar sencera però moralment per terra....si sumem que porto tota la setmana encostipada, pocs quilometres a les cames, poques curses, doncs suposo jo, que no puc demanar més sinó que haver acabat. Necessito moolt rodatge, molts més quilometres, molta confiança, molta més tècnica, moltes més curses, i això no es guanya amb 5 setmanes.

CLASSIFICACIONS CRI

CLASSIFICACIONS XC