dimecres, 2 de setembre del 2009

DE VACANCES.

Després de treballar, entrenar, treballar, entrenar i continuar treballant arribaven les vacances d'estiu. 15 dies per ressetejar-nos, recarregar-nos d'energia i poder "acabar" la temporada i l'any amb condicions.
Juntament amb el ciclisme una nova passió ha invadit les nostres "vides", viatjar amb autocaravana. Els viatges tranquils formen part de les vacances on la llibertat de moure't de punt a punt del mapa és autèntica, esmorzar a dalt d'un port de muntanya, al costat d'un llac o a qualsevol lloc no es paga amb diners. Adquirida tot just fa un mes vam començar el viatge, que ràpid passa tot!!
VALLNORD BIKE PARK - ANDORRA.
Per començar, una bona sobredosis de trialeres. Amb unes DH Commençal, vam baixar per tots els racons i trialeres de Vallnord. La veritat es que amb unes forquilles que s'ho empassaven tot, et podies permetre el luxe de cometre algun que altre error... la millor baixada, la ruta 66 que arriba al telecabina de la Massana. Genial!!! Haurem de muscular els biceps i triceps, per la propera vegada aguantar més hores....

VICDESSOS.

Poblet francés de muntanya on vam fer una parada obligatòria per poder visitar la prehistòrica cova de Noix; al final no va poder ser.... has de prevenir-ho i encomanar les entrades amb una setmana d'antelació. Vam visitar el parc de la Prehistòria.

PORT DE LERS.

Des de Vicdessos, 11 km enfilent amunt pel port de LERS; Paisatge espectacular durant tot el recorregut amb la bici. Inoblidable.

PAYOLLE. La millor zona per fer-hi nit. De bellesa extraordinària entre-mig de cavalls, vaques i al ben mitg del port d'Aspein. Des d'aquí vam pujar el port d'Aspein i el mític Tourmalet.... i es que els "piques" entre ciclistes no entenen de països ni de llengües....Perquè serà que som tan competitius?





GAVARNIE.

Espectacular!! Malgrat el desfile de gent, crec que és un dels llocs que has de visitar al menys un cop a la vida. El circ de Gavarnie i la gran Cascada. Val la pena l'últim esforç en caminar per veure-la... i es que un cop ets allí et sens una formiga.


CAUTERETS. Ens va quedar pendent visitar el Pont d'Espagne,... un altre any serà.
CAPBRETON.Dos dies de platja també són necessaris.

BILBAO.Parada per visitar al meu entrenador, el Joseba. Va ser fantàstic poder-lo conéixer en persona i comprovar que a part de ser un professional de cap a peus la passió que sent pel ciclisme es desmesurada. Així m'ho fa sentir a mi...

BENASQUE.Tres nits van ser les que vam dormir al camping Aneto, aprofitant per descansar, fer bugada i prendre el sol... convenien uns dies de relax.




BTT RIBAGORZA : BENASQUE - LLANOS DEL HOSPITAL. El diumenge 30 d'agost es disputava el memorial Jorge Rami a Benasque. El recorregut consistia en una ascensió a los Llanos del Hospital. Cent seixanta-tres ciclistes preparats en línea de meta abans de la sortida. La sortida va ser forta, per poder-te col.locar al teu lloc. El Milton i l'Armero van imposar un fort ritme de sortida de manera que aviat es van quedar al davant sols. Jo situada més o menys dels 25 primers, anava estirant i afluixant amb l'Oriol, ara estirava ell, ara jo.... fins arribar a los Baños de Benasque. A partir d'aquí quedaven 5 km durs on els que havien sortit molt fort ho pagaven car; aquí vaig adelantar-ne uns quants més, pocs per això...últims 2 km...tot per asfalt...paro el crono en 1h 00' 25''. Bé, objectiu de l'any que ve, a baixar d'una hora.



Després dinaret i rialles amb el Joan, la Judith, el Ramon, el Lluis i jo... que bé ens ho vam passar dins l'AC.

Classificacions i cronica a www.ribagorza.es

Fins a les 21:30 h no arribàvem a casa...¿?, a l'endemà, vaig sortir a estirar cames, "clatellada" i a treballar.....ja és hora de tornar a tocar de peus a terra.