dilluns, 3 d’agost del 2009

VI XALLENGE RIBAGORZA. PERARRÚA.

Ahir dia 2 d'agost va continuar la VI Xallenge de la Ribagorza a Perarrúa. Tot i coincidir amb una altra prova de l'Anbaso, em vaig decidir per la Ribagorza, i es que els "manyos" ens tracten superbé....i perquè no dir-ho paguen molt bé!!

El circuit recorrent pistes, constava d'una pujada bastant dura fins al Món, després venia un fals pla, una baixada i un circuit "ratoner"per dins del poble de Perarrúa. Les fèmines només haviem de donar una volta, 16.5 km.
Aquest cop ens hi vam desplaçar el Lluis, el Ramon i jo.
10:30, donen el tret de sortida, jo tenia l'ull posat a un master, a veure si no em deixava. Sortida forta, i enfilada cap amunt, pendents fortes i empinades. Jo anava bé, aguantant les altes pulsacions i controlant la respiració, atrapo l'Oriol Badia; al master el deixo una mica més enrera,.... recupero una mica, s'acaba la pujada i ara venia el fals pla,... com que havia caigut una bona tormenta el dia anterior el terreny estava enfanguinat però es rodava bastant bé. L'Oriol i el master em deixen pel pla.... recupero i atrapo al master,... a l'Oriol com que ja baixàvem ja no el vaig veure. Continuem baixant..... tot bé... el mster em deixa uns metres.... jo ja no el veig a les corbes..... veig el poble.... entrem pels carrers, veig al master, ..... fletxa a dreta, fletxa a esquerra... visita turística per tot el poble de Perarrúa....passem per damunt d'un pont romànic..... ara ve una corba a l'esquerra i entro per dins i passo al master.... arribo a meta.



La veritat es que em va quedar un mal regust de no haver donat una altra volta al circuit però ja em va bé.... per poder entrar més "fresca" la setmana vinent i entrenar molt i molt dur.