dilluns, 16 de novembre del 2009

LA TRANSISQUELLA 2009


Es el tercer any que participo a la marxa que l'Ajuntament de l'Albagés i el club ciclista ateneu garriguenc organitzen sensè ànim de lucre, ja que els diners recaptats han anat dirigits a la fundació de la MARATÓ de TV3 i l'altra meitat destinats a una ONG. Molts clubs i associacions haurien d'aprendre d'aquestes accions.


Abans de les vuit del matí ja érem al bar amb el Lluís, el Joan, el Robert, el Ramon i el Marc.... però, no vam ser els primers!!!




Considero que l'entreno de "fondo" de principis de temporada és molt important per poder rendir al máxim durant els mesos més intensos; de manera que el "meu entreno" d'ahir diumenge constava de dos parts:

"el Lluís aviat es va treure la son de les orelles"



1a PART, Carrera.




Doncs la primera part constava en anar a altes pulsacions,.... intentant simular una carrera. Els meus objectius es van complir ja que vaig sortir davant de tot i vaig rendir al màxim els 50'. Ni un minut més ni un minut menys. Això si, em vaig perdre al minut 40 juntament amb dos nois més que portava al meu davant, hauré de passar per l'optometrista a que em faci una bona revisió....jejejejeje.




2a PART, Fase de Fons.




La segona part constava en rodar fins a les 2h 30' en pulsacions moderades i suaus, de manera que ja haviem quedat amb el Marc de retrobar-nos i poder acabar junts la marxa disfrutant del paisatge i aixecant el cap. Com que em vaig perdre i vaig aixecar el peu per anar rodant, fins al quilometre 30 no ens vam trobar. Sort que havia punxat si no ja no l'agafo!!! Un cop arreglada la punxada vam continuar el recorregut llarg baixant-nos "totes" les trialeres, i disfrutant xerrant durant tot el camí. Feia temps que no m'ho passava tant bé disfrutant del clima, del paisatge i del recorregut.




Felicito als organitzadors de la marxa pel recorregut i organització de la pedalada. Llàstima de no haver-me pogut quedar al sorteig un cop acabada.


Aviat tindreu novetats per la temporada 2010!!