dissabte, 6 de setembre del 2008

1a VOLTA A PRADES

Després de les vacances, els "champús", aquell kilet de més, la platja, la muntanya, el dormir, el relax.... tornen les marxes i competicions.

El passat dissabte dia 29 d'agost vam participar a la primera volta a prades. Ni més ni menys que 253 participants vam ser els agosarats a pedalar en una circuit dissenyat pels germans Martorell, actuals competidors en la copa catalana i més competicions... De manera que de marxa res de res, més aviat a "treure el fetge per la boca". Va ser un circuit "trencacames" on les guineus (així s'anomenaven els participants del recorregut de 30 Km) vam haver de superar forts desnivells i dures trialeres de baixada, "molt dures" casi que de DH. Els avituallaments eren "sobre la marxa" i el poble de Prades va volcar-se per ajudar en la organització i es que et trobaves gent a tot arreu, n'hi havia un que em va dir ànims princesa!!!! Pobres princeps i princeses que muntats en els seus cavalls desbocats s'asselvatjaven i enbogien pels boscos de Prades.
El Robert, el Sergi, el Marc i jo vam anar-hi i ens ho vam passar d'allò més bé. Vaig portar al Marc una mica "enganyat" ja que no li vaig explicar la "pura" veritat del que ens vam trobar.
El nivell de la cursa era de lo més alt i es que van participar-hi en F.Xavier Carnicer, Llibert Mill, J. Carnicer, J. Garrido, Eduard Recasens.... per no nomenar tots els altres.

Els millors temps del circuit els van marcar, en categoria masculina guineus: F.Xavier Carnicer (1:26:48), Llibert Mill (1:27:36) i Eduard Recasens (1:27:59), seguit per Jordi Carnicer (1:28:43), i a continuació dos dels nostres corredors locals, Jordi Martorell (1:29:48) i Enric Martorell (1:31:18).
Pel que fa a la categoria femenina "Guineus" el millor temps el va marcar Mercè Petit (2:10:31), seguit de Neus Balaguer (2:19:18) i com a tercer millor temps la corredora local, Júlia Armenter (2:19:19).
Un 10 per la organització, l'únic petit detall que al final es va solucionar és el tema de les dutxes de les noies....