dilluns, 20 de setembre del 2010

CCI CALAF.

foto: Marta Viladoms


Ja va arribar la penultima carrera de copa catalana a Calaf.



La pluja de divendres, durant el vespre i la matinada va deixar el circuit fet un fangar!! A les 9:30 ja ens trobàvem amb el Miquel i el Lluis per fer el circuit. Vam fer una volta amb més o menys 2h..... fang per tot arreu....ja que travessàvem bastants camps llaurats i et quedaves ben clavat a les primeres pedalades....i es que el dissabte pel matí semblava més un dia trist de desembre que res mes.




Per fi va arribar el diumenge, el temps ja havia canviat, i sort que també ens van canviar el circuit.




La sortida la vaig tenir molt bona....em quedava amb el primer grup del davant; la millor sortida que he tingut durant tota la temporada!!! vaig rodar amb elles fins al primer sender...després jo ja baixava al meu ritme sense perdre de vista a les del davant... tot i així...ja em vaig quedar una mica enrera.... la primera volta em va sortir genial!! llavors vaig enganxar-me a roda del Miquel Llaudet i del Xavier Jové, vaig aguantar.la durant tota la primera pujada a partir de llavors ja em quedava més sola i vaig anar fent el circuit.... mentalment no em trobava fina del tot i vaig cometre bastants errors, on els segons i els minuts anaven en contra del rellotge...llavors em va saltar la cadena,....i vaig tardar moltíisssim a col.locar-la, uff!!!!! passo per la zona tècnica i em prenc un powergel!!! no em sent gaire bé i baixo la intensitat....vaig mantenint la quinta posició però a poc d'arribar em torna a marxar la cadena.....i em passa la Mercè....no la puc agafar i em quedo en 6a posició.



En aquesta temporada no em capfico per les posicions obtingudes sinó per les sensacions en cursa i en tot el que em queda per millorar.



Ah!! felicito al Miquel Llaudet per la segona posició en M-40!! i al Xavier Jové...que promet!!