dimecres, 17 de setembre del 2008

CAMPIONAT ESPANYA MARATO BTT POWERBAR

Aquest cap de setmana ens vam traslladar a CORRO D'AMUNT, per disputar la última prova del campionat POWERBAR MARATO coincidint amb els CAMPIONATS D'ESPANYA.

La sortida va tenir lloc a les 9:30 del matí i més de 500 corredors ens endinsàvem pels senders i pistes del circuit de 35 Km que els organitzadors havien preparat. Dues voltes vam haver de fer en un circuit amb molts senders i no molt desnivell. Això va quedar demostrat en la velocitat mitjana que va obtindre el primer en acabar, SERGIO MANTECON ( Cemelorca Seguros ), 27 Km/h. En fèmines la vencedora va ser la imbatible Anna Villar (Massi) seguida de Sandra Santanyes (Cemelorca Seguros ) i Cristina Mascarreras (Conor La Siesta).

Personalment vaig aguantar un bon ritme en la primera volta i mitja, però els últims 15 Km se'm van fer una mica durs. Al final vaig acabar en 9a posició de 14 participants fèmines que vam ser.