dilluns, 6 de juliol del 2009

ANBASO Manresa, 100% MTB.

Ahir diumenge ens vam apropar a Manresa per disputar la 2a prova de l'Anbaso. Només arribar ja trobem cares conegudes, la Nuria Lauco, la Neus Parcerissas, la Marta, el Miquel Llaudet, l'Oriol Badia....salutacions a tots, a rodar una mica i cap a la sortida---¿? Buff, estic al final de tot!! bé, que hi farem!!
Les 9h i donen la sortida... sortida per pista ampla, pujada ampla... vaig adelantant gent.....travessem un pont i ja s'estreny el camí, ... cua....semblava les Rambles.... a peu,... a peu.... pujo damunt la bici... vaig adelantant.... trialera..... de baixada,... els del davant peu a terra, deixo distancia i baixo amb la bici.....cua un altre cop..... impossible adelantar..... pista ampla....de pujada.... adelanto a la Nuria, ens animem mutuament..... s'acaba la pista i trialera a peu,....veig a la Neus,.....pista ampla de baixada.....pols, pols i més pols. A partir d'aquí vaig disfrutar com una nena amb sabates noves,... trialera, sender, trialera, escales, pedres, graons, corbes revirades, trilles, pedrots, i 100 llocs per caure..... cada dia m'agraden més les trialeres i fer fàcil els llocs difícils.... fa un temps hagués quedat saturada de tanta trialera i sender... però avui x avui m'ho passo genial!!



Al final van resultar 35 km i 760 m desnivell +., 2a classificada.





Felicitar a l'organització pel bon marcatge del circuit i organització en general però......les 3 primeres classificades ens vam quedar amb una cara de pa quan no ens van donar els vals de descompte en una botiga d'esports i als 3 primers classificats masculins si. Quan canviarà tot això ? Es que no vam passar pels mateixos llocs ? Continua la discriminació.