dilluns, 21 de juny del 2010

POWERBAR MARATHON, LLIÇA D'AMUNT.

foto: Ocisport

Ahir vam participar a la segona prova de POWERBAR MARATHON d'OPEN ESPANYA BTT a LLIÇA D'AMUNT.

Va tocar matinar, a les 5:30!! Una bona dutxa, un bon esmorzar i cap a Lliçà!! Ens inscrivim, ens canviem, ens comenten que el dissabte per la tarda va ploure molt, que haviem de travessar el riu.... que hi farem, el que hi hagi no?

No tenia "parrilla" de sortida ja que no vaig poder participar a la prova d'Aguilar De Segarra degut a la fractura del canell, per tant tocava sortir de ben enrera.

Sortida controlada fins al riu, tots peu a terra, travessem el riu, buff!! que freda!! pedalo, pedalo i pedalo... un altre cop travessem el riu.....estem unes quantes fèmines, la Lauco, l'Espinosa, la Tussell i jo. Anem més o menys juntes.... vaig estirant,..... la Mercè passa al davant estirant una mica més... em quedo i vaig al seu ritme..... la Nuria Lauco també al darrera....també l'altra Nuria...... zona de sender ràpid....+ pista......s'escapa la Lauco a un ritme fort i un ramat d'ovelles!!!???? que travessa el cami???? doncs no el travessa sinó que va seguint en el mateix sentit i no les podem adelantar!!?? deixem de visualitzar a la Nuria,...ens quedem amb la Mercè.... apretem, ella més al davant que jo.....ritme fort, molt fort! les dues,...el Lluis també per allí...baixades ràpides, arrels, fang, pistes curtes de pujada, visualitzo a la Lurdes davant....anem una estona juntes....més senders,....deixo enrera a la Mercè i a la Lurdes, passo per meta, primera volta, a partir d'ara tocava mantenir el ritme i anar-lo incrementant per poder visualitzar a la Lauco.......però tot i això no hi va haver manera,,,....va faltar poc, molt poc, però no la vaig veure,... anava molt forta.

Sensacions bones però em va faltar "xispa" i una mica més de ritme.




Setmana que ve: Superprestigi Massi - Open d'Espanya XC, Port-Ainé.