dilluns, 26 d’octubre del 2009

Preparats, llestos....... ja!!!!!!!!!!!!!!

Doncs això, després de tres setmanes sense donar ni una pedalada avui tornarem a començar de nou. De fet, he aprofitat bastant el temps: M'he llegit la CATEDRAL DEL MAR, era un llibre que tenia pendent de feia temps.... us el recomano. Hem anat a buscar bolets, llànega negra, rovellons, camagrocs i fredolics..... va ser el que vam trobar i vam envasar-los a la vinagreta!!! que bons!!!! i també he nadat però molt i molt, gairebé cada dia..... m'encanta!!!


Dissabte vam anar a buscar la bici a L'UNIPREUS i el Franqui l'ha deixat perfecta,.... i es que estava apuradilla, rodaments, canvi de l'oli dels frens,....tot a punt per començar a entrenar de nou!!! Menys mal, perquè començava a estar de mal humor!!!


Mentalitzada amb el fred que vindrà, ahir vaig canviar la roba dels armaris, vaig recuperar totes les bragues, guants, samarretes i tot el que porta la paraula "gore" al davant.....però em sembla a mi que encara estarem uns dies a estrenar-ho.....



Els aragonesos com sempre es porten genial!!! aqui teniu el premi a la fidelitat i a la primera classificada de la VI CHALLENGE RIBAGORZA 2009. Delicatessen pels bons paladars,... xocolata a la pedra, tofones negres, formatge de cabra i més.... ho haurem de guardar per alguna ocasió especial!!!