divendres, 1 de març del 2013

ULTIMA ETAPA ABR 2013!!

Avui ha tingut lloc la ultima i 6a etapa de l'ABR. Una etapa modificada des d'ahir degut a la neu caiguda en les últimes hores. El que havia de ser una contrarellotge ha sigut una etapa amb sortida n grup a les 11 h del matí. Primer ha sigut bastant rodador i amb pujada convertint.se en un sender preciós pel mig del bosc. Pedres molles, humides ...... però amb encant !! Les sensacions inicials han sigut bones podet mantenir un bon ritmet alt, en Tony ha caigut davant una pilona però no ha sigut res molt greu i ha pogut continuar pedalant. Un cop arribàvem a la part més alta, 1200 m+ i després de caminar una bona estona pel fang i la neu el Tony també ha tingut una petita avaria mecànica que també han pogut solucionar amb l'ajuda del Francesc Padró i en Hausman, MIL GRÀCIES nois !! Bé ja estem els dos damunt de la bici !! Som-hi !!! per un sender llarg, enfangat i molt relliscós iniciàvem el descens .....jo un parell de "xupades" de cadena .... continuem,.... enm trec les ulleres... perque no veig res de res....... enfrontem la part final, amb asfaltades i acabant els ultims 10 kms amb el dubte de si la cadena de la bici del Tony aguantaria. .... Els 8ens classificats, els germans Bohet ens portaven avantatja, crec que d'uns 10' aproximadament i els francesos que ens portaven 16' a la general havien trencat canvi i no sabiem si venien molt lluny o no... em sap greu per ells !!! Al final arribem 9ens en la etapa d'avui però ens hem classificat els 6ens !!! 


Ja podem dir que el Tony i jo ja som finishers d'una ABR 2013 molt dura, amb molt de nivell, amb condicions de terreny i meteorològiques ben desfavorables: pluja, aigua, neu, fang, fred ......i . un 6è lloc en categoria MIXED !! amb bon sabor de boca !!

Contenta i satisfeta, per les bones sensacions, per l'experiència, per haver superat la gran i dura carrera, pel resultat (us recordo que hi ha molt de nivell en una prova que es UCI), però sobretot per la bona companyia i gran company que he tingut, el Tony Perez......ja poden tremolar els seus rivals en les properes carreres, està molt però que molt fort !!!

Gràcies  a GAES i als sponsors que han fet possible aquest repte, al Tony per ser un gran company, a Raul de Doctore bike per la mecànica de la bici, al Jordi Carreras de +QueBICI per la fisio i a a tots els que ens heu animat aquests dies.... MIL GRÀCIES !!


Ara a recuperar-se i a preparar ben dur la propera carrera: LA TITAN DESERT by GAES.



dimecres, 27 de febrer del 2013

4a ETAPA ABR BIEDMA - MANCHA REAL


Ha sigut una etapa molt dura i amb molt desnivell, a més a més li sumem les condicions de fred, neu i fang i encara la endureixen més.
Les sensacions han sigut una mica irregulars  durant tota la carrera però podent mantenir un ritme bastant constant en molts trams. Majoritariament em rodat per pistes però també hem tingut el plaer per transitar per uns singletracks de luxe!! Han sigut un total de 66 kms i 2550 m+ de desnivell.
Hem acabat 8ens en mixtes i continuem 7ens en la suma de totes les etapes.

Demà continuarem donant el millor de nosaltres mateixos sabent que tenim els 6ens a 16 minuts i els 8ens a 35.

dimarts, 26 de febrer del 2013

3a etapa PRIEGO DE CORDOBA

Avui hem sortit des de Priego de Cordoba, després del trasllat des de Cordoba amb autobus ens ha donat temps de tot.La sortida ha sigut mes distesa i el grup s'ha estirat de seguida. Ens hem pogut col.locar bé ja d'entrada per poder pujar a un ritme més que bo, però sense donar-ho tot. El Tony i jo avui hem estat disfrutant en tot moment tant pujant com baixant i es que era una etapa feta per nosaltres. Les pujades eren molt disteses i per pista ampla la gran majoria  pero no tot era fàcil. Fang, aigua, pedres... han endurit molt la prova provocant més abandonos de altra gent. La primera baixada "el bailon" era perillosa sobretot per les pedres humides, pero deu ni do el poc que hem caminat..... quan ja desapareixia l'ombradiu hem anat gaudint i continuant amb un sender ben pedregós, passant per rius, trepitjant-los quatre o cinc vegades i amb els peus ben molls havies de continuar..... la part final d'aquest sender espectacular amb escales de pedra que donaven a un poble meravellós i perdut entremig de la montanya, Zuheros. El més difícil ja estava fet però encara quedaven per endavant molts kms i bastantes trialeres. Hem regulat fins a la tercera part de la etapa "picant-nos" una mica amb la parella mixta francesa. Finalment l'organització ens ha "regalat" una ultima pujada de 2 kms amb bastanta inclinació però ho hem donat tot i més pujant-la. Finalment ells han arribat per endavant nostre.
Finalment hem entrat en 7a posició mixta però molt més endvant en la general dels temps.
66,7  kms 2090 m+ 4h 27'

Ja estem a l'equador de L'ABR; Ara comença lo bo!!
Demà etapa reina però modificada degut a la neu en alçada.



diumenge, 24 de febrer del 2013

1a etapa ABR Cordoba - Cordoba

Ja tenim la primera etapa a la butxaca. Les sensacions han sigut bones i hem disfrutat com mai, cap avaria mecànica, cap caiguda o sigui que valoració mes que positiva!!!

Resumint la etapa d'avui:

Sortida neutralitzada per dins de la ciutat de Cordoba. Molt perillós en els carrers estrets on s'acumulava molta gent i alguna caiguda.
Els primers 25 kms molts taps de gent a tot arreu i més els mixtes que hem sortit del calaix de darrera de tot.
Fanguet que anava esquitxant però no feia pilota.
Pimera baixada pel mig d'aigua amb pedres per tot controlat.
Després una serie de kms trencacames per un paisatge preciós.
A l'acabar la ultima baixada del reventon per acabar de rematar.
72 kms i 1750m+
6a parella mixta, 3h 42'



En cap moment no sabiem ni en quina posició anàvem ni res de res..... però hem xalat com mai amb els senderets i recorregut. En Tony i jo fem la parell pefecta ......!!!! Continuarem donant més guerra demà!!!