dilluns, 7 de juny del 2010

TAVASCAN. Campionats de Catalunya XC. 4 segons.



FOTOS de Marta Viladoms.



Diumenge 6 de juny, 7 del matí, sentim trons, algun llamp i comença a ploure. Previsible. Esmorzem i pujem cap a les pistes de la Pleta de Tavascan per disputar els Campionats de Catalunya XC.
Línia de sortida, fèmines elit, les 11 en punt, tret d'arrancada...i amunt.....!! Em col.loco en tercera posició, bones sensacions pujant, arribem al pont de fusta per travessar el riu....tros a peu, comencen els avançaments,....més trams a peu....em desconcentro....no sé si es millor baixar amb la bici o sense la bici,...rellisca tot igualment, arribem al riu....el travessem corrent i la bici al coll...em quedo amb la Nuria Espinosa i la Mariona....baixem per l'Slalom.....tornem a pujar....una altra baixada tècnica.....passem per meta....1a volta. N'haviem de donar 4!!! Continuo apretant....frec a frec entre la Mariona i jo. Jo la deixo pujant, ella em deixa baixant. Última volta, torna a ploure, no em sento les cames....apreto les dents, em giro i no la veig......sento cridar, el Lluis, el David, la Judith....altra gent sento que m'animen!! travesso el riu i encara no m'ha agafat....però m'enganxa al sortir de l'slalom.....queda una dura pujada i una baixada tècnica....Apreto i la deixo uns metres....ultima baixada, ja la tinc al darrera....baixem les dues a peu....tornem a pujar a la bici... ja no la veig...últims metres.... arribo a meta...en 4a posició i a 4 segons de la Mariona. Ens felicitem i ens felicita tothom per la carrera,...emocionant fins al final!!

Circuit dur, molt dur, tècnic, molt tècnic, 15 km, 750 m desnivell positiu, 1h 38', bones sensacions pujant, descontrol baixant, unes quantes caigudes, cadena fora unes quantes vegades, emocionant....molt emocionant, a 4 segons del podi.

Felicito a la Mariona per la gran carrera, l'experiència és un grau.



Agraeixo a tots els companys d'equip, al Joan, al Josep, al David, al Ramon, a la Judith, al Lluis, a tota la gent del circuit que em van animar durant tota la carrera.....Gràcies a tots/es!!

Setmana que ve: Sta Maria de Palautordera. Copa Catalana.