dilluns, 25 de gener del 2010

LA PICA




Diumenge 24 de gener, sona el despertador, les 6:00 del matí, ens adormim, les 6:20, ens aixequem. I ?on toca avui? la PICA!!!:)


Ja feia dies que havien tancat les inscripcions,....i es que unes 900 persones aproximadament ens dirigiem cap a Picamoixons per participar a la 3a marxa en BTT organitzada pels de BTT TARRAGONA i EMD Picamoixons. Arribem d'hora i una gran organització ens acull amb xocolata desfeta, quina oloreta, uhmmmm? però va a ser que no,... abans de sortir?! millor que no. Recollim els dorsals i la bossa d'obsequis!!! 1 llibre de rutes de BTT, uns mitjons, una crema-cacao, una caixeta de croissants, neules de xocolata, un temporitzador per la cuina, una piloteta anti-stress,.....i el dorsal ben plastificat i personalitzat!!! quina currada!! sabeu el que costa organitzar tot això???? moltiiiiiiiiisssssssssiiiiiiiiimmmmmmmmm. Però quan al darrera de tot hi ha gent unida que estima aquest esport, que estima la natura, que ho viu i que fan que ho visquis i disfruits en unes hores com mai, les coses surten bé, molt bé.


El recorregut, per disfrutar-ho al màxim,... senders, pistes, pujades, baixades, corriols.......i bones sensacions!! Ah!!! la última pujada va ser genial sentir als trabucaires de fons com animaven!!! les cames pedalaven al seu ritme.


Felicitats a tots els organitzadors i ajudants pel bon treball, bon ambient i bona organització. Per repetir-ho l'any vinent!!