dijous, 20 de juny del 2013

UN PETIT PAS, UN GRAN SOMRIURE!

Ahir dimecres vaig tenir el primer subidón d'adrenalina des de feia molts dies; va ser durant la visita amb el traumatòleg O.A. Jo havia insistit molt, fent els exercicis de rehabilitacio que em manava l'Oriol, dos i a vegades 3 cops al dia!!! però no m'esperava que el metge em digués: Treurem la fèrula i ja podràs començar a recolzar una mica el peu amb les dues crosses. Fa 1 mes i mig no m'ho hagués pensat mai!!! però com vaig dir en una entrada al meu blog, jo faig les coses amb cos i ànima sense pensar en el resultat!!!

Encara queda molt i molt per fer però he d'anar pas a pas.

Ara no penso molt enllà penso en el que puc fer avui. Necessito moure'm, que bategui ràpid el cor, acelerar la respiració....cansar-me, tenir gana a l'hora de menjar i sobretot sentir-me bé!! L'esport cura, l'esport és salut física i mental  i per tant la natació serà la meva aliada durant una bona temporada. A Mollerussa ho tinc bé, les millors instal-lacions indoor amb un ampli horari i també unes piscines municipals exteriors que ja estan obertes!!!



20/06/2013 després de nedar 1.500 m!! gwauu!! que bé em sento!!!
Continuem treballant amb un excel-lent fisio, rehabilitador i boníssima persona, gràcies Oriol.


bye bye fèrula walker! !!
Agrair l'ajuda del Lluís, dels meus pares i un cop més del suport de totes les persones que em recolzeu amb missatges,whuatsapps, e-mails......!!!

Mil gràcies!!