dimarts, 1 de juny del 2010

CUEVA DEL SOPLAO. OPEN D'ESPANYA.

El passat cap de setmana, juntament amb els components de l'equip MC SEGRE ens vam desplaçar a terres càntabres per competir en la penúltima prova de l'Open d'Espanya. La prova es situava a la Cova del Soplao.
Dissabte al migida després d'una "pallissa" de Km's, però cal dir que amb bona companyia el viatge passa super ràpid, vam arribar al circuit. El paisatge espectacular i el clima molt agradable. Vam fer el reconeixement del circuit donant 2 voltes, entremig de vaques que pasturaven...sort que un de l'equip ens en va apartar una del camí.....jejejeje. El recorregut constava d'un parell de pujades, on havies de traçar bé ja que les pedres et podien fer posar peu a terra i tot el demés era ciclable al 100%, prats d'herba i baixades molt ràpides.....
Dissabte per la tarda vam visitar les Coves, espectaculars!!!! i tot seguit vam arribar a la "posada Marqués de Trencadoiro" on vam estar molt ben atesos. Vam acabar de fer turisme visitant Cabezón de la Sal, punt de sortida i arribada de los 10000 del Soplao i on vam comprar els típics sobaos.
Al vespre, un bon soparet, moltes riatlles amb els companys, ziiiiiiiit pammmm! i a dormir.
Diumenge, a les 10 h ja tenia la sortida. Sortida dolenta on vaig sortir última, ens enfilem a la primera pujada amb forta pendent, quin munt de gent! peu a terra.....torno a enfilar-me damunt la bici, i a pedalar fort!! Les dues primeres voltes amb molt bones sensacions, una mica més enrera de la Beatriz Gallego i la Cris Mascarreras......a partir de la 3a volta ja les perdo de vista, perdo la referència i baixo el ritme.....
Em quedo amb les bones sensacions de les 2 primeres voltes i també amb els petiits errors comesos on vaig perdre mooolts segons!!!!
Setmana que ve: Campionats de Catalunya XC, Tavascan.